Navigation Menu+

In avion cu romanii

Posted by in America de Nord, Vacante | 0 comments

In avion, cei mai mizerabili erau romanii. Incredibil de ingamfati, a totstiutori, nesimtiti si nu ascultau niciodata. Spre exemplu, la un momemt dat, unii s-au hotarat sa schimbe locurile sa stea impreuna, s-au dus si au facut langa coada o alta coada, ca ce, ei sunt prosti? Grasi si usor transpirati, cu freze de anii ’70, cu camasile fixe pe ei prin care printre nasturi se vedea burta, si cu pantaloni deschisi si fara curea, ce tot trageau de ei din cand in cand, in momentul in care simteau nevoia sa ii tina ca negrii de coite, pentru ca ajungeau mult prea jos si erau dupa fese. Astia au acut, evident scandal de genul

Delta cick: Do you want sit next to this number, is it ok mister?

Romanian dude: yes, but I want with free wisky

Delta cick: this is only for business class, you don’t have business class

Romanian dude: I know you don’t wan you to give me an empty sit from business class, you bitch!

Delta cick: But you did not pay for a business class!

Romanian dude:I don’t care!

 

Akjvniveqlvrvqe? Imi venea sa spun. Adica, ei incearca sa primeasca locuri gratuite la clasa business asa? Am ramas mut si dupa ce mi-am primit locul am pleca repede de acolo.

Romanii sunt genul de oameni care nu-si permit sa aiba un standard de viata ridicat, dar incearca disperati sa il arate: spre exemplu o amorexica cu acte si sotu ei, erau imbracati cu toale de fitze(ea bebe sport si el semi sport nike) si genti de figuri, dar s-au imbulzit cu astia micii la economic. Imi venea sa le dau o lectie mica de America, pentru ca vedea ca din america sau nu, tot prost crescuti au ramas. Dar oricum, astia nu erau unicii, si cred ca cei mai multi erau de cei semi 40 grasi, cu freze comuniste de nici rusii nu le mai aveau, si cu atitudine de “voi toti sunteti cei mai prosti” . Evident, cand au inceput sa strige sa se intre in avion pe rand, mizerabilii faceau scandal asa de tare incat a inceput sa-I lase sa intre nemaicontand zona unde era locul lui. La sfarsit, eu si un american, vobeam despre romania anilor 30, ceilalti uitandu-se la noi ca la ursi, mai ales ca nu vorbeam de nici un scandal atat din america cat si din romania. Nu eram deloc la moda! Cu un gust amar, am intrat in avion cu cei ce ar trebui sa spun ca sunt…”ai mei”

In avion, tot ce le spunea sa faca fetele ce se ocupau de noi, pur si simplu nu contau, de pana la urma a venit cel ce conducea avionul sa ne spuna ca suntem obligati de statul american ca ce spun ele sa facem. Da, da… nimic, nu s-a intamplat. Mi-am luat un usa today si am adormit in 4 minute, pana la masa de seara cand am mancat repede si mi-am luat doua parfumuri de la duty free.

In vama, m-am luat una deoparte, si mi-a spus ca trebuie sa platesc pentru unul din laptopuri, cam 300 euro. Am ras am scos chitanta si i-am spus “domana laptopul a costat 1259 dolari 300 euro e cam jumate din pret si mai mult de un milion la mine nu am”. S-a uitat la mine,  si mi-a spus “hai baga-l in rucsac si fugi”. Fara spaga, am plecat si m-am vazut cu ai mei.

Intre timp, unul din cei ce facea figuri prin avion cu multa importanta, tipa la parinti sa-I dea niste bani ca sa ii dea pentru laptop si camera video. Hmm, sa nu spui ca nu exista echilibru in lume.

End of story with America.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *