Navigation Menu+

Steve Jobs

Posted by in Ceilalti | 0 comments

Steve Jobs a fost o ancora in designul lumii si prin Machintosh, unul din cele mai importante puncte de inspiratie pentru toate firmele de telefonie mobila, calculatoare si electronice. Din anul 2000, cand s-a reintors ca presedinte in propria sa firma, a reusit sa imbunatateasca pe plan planetar frumosul. In acest post, Steve a intors balanta, pornita de Microsoft si IBM ca upgradeul se face doar pe baza de piese mai bune, catre design si frumusete. Astazi nu mai spui ca pana in anii 2000 ca ti-ai luat un calculator cu RAM, HDD si CPU puternice ci un “Apple”. Da, mi-am luat un Apple!

Pentru mine, Steve Jobs a fost cel ce a spus tutror incuiatilor ca exista ceva mai mult decat un sistem greu de folosit de invatat, ca exista un sistem ce nu se blocheaza si care poate fi “FUN” cat si inteligent si profesionist. Mi-a usurat viata, munca si in fiecare zi ma bucura cu atentia la detalii.

Steve Jobs mi-a facut viata mai frumoasa, mi-a facut munca mai usoara si mai placuta si ii multumesc pentru asta. Condolentante, Steve Jobs.

“Lumea este mai bună datorită lui Steve Jobs”

 

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *