Navigation Menu+

America – Restaurant Mongolez

Posted by in America de Nord, Vacante | 0 comments

Restaurantul nu arta din afara foarte bine, arata cam ca un sediul de birouri, cu geamuri prin care nu se vede nimic inauntru si rata ca inchis. Intram, si vad un restaurant cu canapele si cu scaune, in spate un fel de loc de pregatit, ce arata cam ca la pizza.

Andi imi spune ca o sa luam un meniu bowl, ceea ce inseamna ca ne aduce un bol si mergem si ne alegem tot felul de mancare nepregatita, asta insemnand carne si legume si sosuri si fructe si tot felul de chestii care crezi tu ca o sa-ti iasa mancare buna. Eu mi-am luat carne de pui, carne de porc sub forma de un salam ciudat, ardei, jalapena(un ardei ce se citeste halapenio, usor picant), ciuperci, ceapa, porumb mic, si la sfarsit alegeai sa-ti puna ceva din cele 4 feluri de orez si unu de spaghete.

Dupa ce am ales totul, mexicanul ce lucra la ele, prajindu-le pe toate la un loc, a inceput sa faca un show cu bucetelele mici de le arunca in sus si le prindea cu bolul, asta nu inainte de a se praji toate si a pune sosul la sfarsit. Am simtit nevoia sa aduc aparatul foto si sa-I fac poze, ce mi-a placut ca a stat ca un model. Imi plac astia ca nu au stresuri cu aparatul foto. In fata, pe tejcheaua unde stateam, era un bol cu “tips” pentru el, ce ne-a multumit ca Andi i-a pus doar un dolar.

Dupa ce am mers la masa fiecare cu bolul lui, am mai comandat si bere japoneza Sapporo, chiar de avea, pentru america un pret mare, cam 5 $, oricum totul a meritat pana la ultima imbucatura. Totul 16,28 si a meritat fiecare cent.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *