Navigation Menu+

Mozart manelist?

Posted by in Adevaruri | 0 comments

Din totdeauna, cele mai mari hituri in muzica, le fac cei ce compun cele mai simple melodii, pentru ca cu cat sunt mai simple cu atat mai multi oameni le accepta. Aparent diferite, ele urmaresc o reteta foarte bine definita. Asa o multime de formatii au intrat in istorie ca premergatoare unui stil sau definitii unei perioade din istorie. Elvis Presley, Beatles, Spice Girls sau Metallica toate definesc o particica din lumea noastra. Dar, toate la inceput au pornit cu respingerea totala a intelectualilor din acea perioada. Metallica face zgomot, Spice Girls sunt niste fete bete, Beatles neintelesii din alta lume, Elvis a fost dat afara din propriile sale concerte de nenumarate ori.

Ce stim despre aceste formatii este din cauza ca ele sunt contemporane. Dar despre Mozart, e cu totul alta poveste. Despre el a ramas foarte putina informatie. A ramas ca era sublim. Atat.

Manelele sunt refuzate cu scarba de intelectuali. Sunt ignorate dar sunt ascultate pe furis la orice chef sau nunta. Astazi, manelele au depasit granitele Romaniei si ma intreb daca nu cumva in cateva sute de ani, Guta nu va deveni Mozart al nostru.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *