Navigation Menu+

Facebookul, chilotii si Hemingway

Posted by in EU | 0 comments

Dai pe Facebook si tot ce trebuie sa faci, cel putin pe facebookul meu, este sa te uiti la ce scriu altii. Pitzi, ca am multe pitzi, inca pun poze de la mare pe nu stiu ce vas, in nu stiu ce terasa de pe plaja, obligatoriu in Mamaia. Au terminat cu pozele cu pepenele rosu, poze ce au inceput sa apara din februarie, pana pe data cand pepenele a ajuns la 1,5 lei kilul(la 1,5 nu mai mancau ca era ieftin). Au continuat cu ananas si mango ca sa termine cu poze cu personaje cat mai topless si cat mai sexy posibil(probabil, pana ce au ajuns reducerile in magazine si nu mai era important sa arate ca poarta chiloti). Astzi, pitzi prezinta poze cu haine de toamna, ca deh, chiar de afara sunt inca temperaturi de 20-40 de grade, acum pretul hainelor de toamna este cel mai ridicat.

Interesant e ca aceasta cautare disperata de a arata, se face pe bani grei si pe multa pasarica vanduta “pe sub masa” la diferiti oameni de afaceri romani, ce sunt dispusi sa cheltuie pentru o seara sau seri cu o fatuca ce arata ca un copil de 13 ani. Da, asta e moda de azi, fatucile ce sunt cat mai slabe, cat mai necrescute, cat mai ne-evoluate. Imi si imaginez, afaceristul roman, cum se duce la librarie si ia doua carti al aceluiasi volum de carti de povesti, una pentru copilul lui alta pentru amanta pasagera.

De ce spun afaceristul roman? Pentru ca chiar de toti avem in cap imaginea manelistului cu icoana de aur la gat, dupa criza au ramas sa arunce cu bani ori copii de afaceristi, ce sunt tineri si doar se drogheaza, ori cei mai batrani care “isi traiesc viata” si cumpara produse apetisante de pe piata inca de dupa criza a Romaniei: sosete, alune, chiloti si pitzi.

Am fost atentionat, ca prin paragrafele de mai sus, parca parca ma enerveaza ca eu nu pot avea un obiect de genul pitzi sa il folosesc. Problema mea in este ca am citit si am nu m-am bagat la bisnita de la 14 ani ca astazi sa fiu afacerist roman. Cum am mai patit, am auzit de la mari afaceristi romani intrebari de genul: Cine e Hemingway, daca o libelula este otravitoare sau ce inseamna “erata”. Ma intreb daca nu as fi stiut raspunsul la aceste intrebari, as fi avut sanse mai mari sa fiu mai potent financiar?

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *