Navigation Menu+

Cu mama in America – La doctor

Posted by in America de Nord, Vacante | 0 comments

Revin, dupa o pauza deoarece mi-a cazut o lentila la ochelari (evident) si a durat pina mi i-am reparat. Aici nimic nu se face fara reteta de la doctor dar m-am dus la un doctor. I-am zimbit (oricum TOTI zambesc iar pe strada politistul te intreaba, ce mai faci, ti-e bine azi?? Ai o zi buna?? Eu nu cred ca l-ar interesa in mod expres dar cred ca intra in sarcinile de serviciu). Cred ca am fost destul de carcotasa, in fond e mai bine ca la noi din punctul asta de vedere.

Ei, Lui, i-am zimbit si am inceput cu o vrajeala, gen…..”imi cer scuze pentru engleza mea, dar vin din Europa si poate nu am accentul sau cursivitatea dorita”;  dansul, mi-a zimbit si mi-a  replicat ca vorbesc foarte bine, nu-i cazul sa-mi cerscuze si “what”s the problem!”. In final, in citeva minute stateam savurind o bombonica cu ananas iar dumnealui, imi aducea evident zimbitor ochelarii. La sfirsit mi-a urat sedere placuta (mi-a spus ca are un prieten in Poland si va veni si el in Europa) si mi-a spus ca ma costa zero dolari deoarece el nu doreste sa-mi umbresca sederea aici. Sa am fun time si good day.

Ei acum, am o rugaminte la tine, cauta o adresa de doctor (ca doar mie o sa-mi mai sara lentila si alta data ) unde sa am aceeasi prestatie, ca deh, m-am invatat cu stilul asta!

Cu drag, Rica

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *