Navigation Menu+

Business VS Denim

Posted by in VS | 0 comments

Te-ai gandit vreodata ce se vede din ceea ce esti tu atunci cand taci sau cand nu e nimeni sa-ti citeasca CV-ul?

Intrebarea este de fapt: de la cine te-ai astepta sa ai servicii de calitate? Ca exemplu, iti arat doua imagini si te las sa iti raspunzi; Chiar daca pe hainele denim scrie Tommy Hilfiger sau Guess By Marciano sau orice brand atragator pentru ca poate schimba atitudinea oamenilor din jur, tot un costum Armani sau un no-name bine croit, va fi un plus in afaceri dar si zi de zi.

Exemplu: acum doua saptamani, am lasat haina foarte cool MCS si am inceput sa port un palton albastru inchis, simplu (desi e Prada, brandul apare  scris numai pe nasturi foooarte mic si pe interior). De doua saptamani, de fiecare data cand merg la restaurant, la mall, in vreun magazin, toti oamenii mi se adreseaza cu “domule, dumneavoastra”, in loc de “baiatule, tu”, ca in cazul paltonului MCS. Aparent, primul pas catre respectul social este haina de pe tine, sau poti sa fii doar un baiat cu haine scumpe.

Da, stiu ca in Romania foarte multi oameni se uita dupa branduri, de aceea e recomandat sa iti cumperi haine de marca, dar business, pentru ca asa oricine se va uita (de la cel ce simte nevoia sa vada ce marci porti, pana la vreun client ce te apreciaza ca nu te imbraci ca la fotbal) iti va arata respectul cuvenit.

Si nu in ultimul rand, nu iti lua branduri ce sunt prea sus pentru tine. Odata am vazut o persoana in Gara de Nord cu 3 genti Louis Vuitton la McDonnalds. Pentru ca exista anumite branduri ce inspira un stil de viata, un sofer de microbuz nu merge cu avionul clasa 1, si niciodata nu vezi in gara asteptand trenul de 4 pe cineva care isi permite sa se deplaseze cu avionul personal.

Chiar de baiatul din gara avea 3 genti LV originale, nimeni nu va crede asta si toata imaginea lui, oricare ar fi ea, s-ar anula intr-un penibil de prost gust.  Tot asa, nu poti sa iesi dintr-un Opel cu un palton Balmain, decat daca l-ai cumparat de la SH, si Opelul si paltonul, si habar nu ai cu esti imbracat.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *